Aphrodisiacs: forføre mat - video oppskrifter hjemme

Aphrodisiacs: forføre mat - video oppskrifter hjemme

Delicious mat spennende. Og spenningen ikke bare påvirker vår appetitt. Godt tilberedt måltid påvirker hele kroppen. Aroma penetrerer dypet av vår underbevissthet og kan føre til de mest hyggelige minner fra fortiden, opphisset smaksløkene sende flere signaler i hele kroppen - fra spissen av nesen til tærne, vakker utsikt og deilige retter tenne Desire. Alle disse følelsene føre til en tilstand av generell eufori som ofte uttrykkes i seksuell opphisselse.

Aphrodisiacs: forføre mat - video oppskrifter hjemme

Faktisk ikke så viktig, hva er ingrediensene du vil bruke for å forføre din kjære eller kjære. Mye viktigere er å stoppe valg på de produktene de foretrekker. Tross alt, hvis den type levende østers vil føre til partneren din avsky er ikke å si ernæringsfysiologer om fordelene med østers for mannlig styrke, vil de neppe hjelpe. Forresten, i Frankrike, er østers regnes som en klassiker afrodisiakum, de inneholder sink og jern stimulerer produksjonen av det mannlige hormonet testosteron. Videre, østers er en kilde av dopamin - gleden hormon, inkludert seksuell.

Aphrodisiacs: forføre mat - video oppskrifter hjemme

Her har vi berørt temaet aphrodisiacs, som oversatt fra gresk betyr - "kjærlighet". Aphrodisiac kalt stoffet har egenskapen å stimulere seksuell lyst og økt seksuell aktivitet. Liste over aphrodisiacs så stor at det ikke er noen vits i å selv prøver å liste dem i denne artikkelen. Veldig mange kjente du grønnsaker, frukt, krydder, krydder, urter, sjømat og kjøtt delikatesser de inneholder. Men alle land har den mest ærverdige.

Aphrodisiacs: forføre mat - video oppskrifter hjemme

Onion juice blandet med honning, regnes det som svært stimulerende drink ved Arab. Fransk forbli tro mot artisjokker og østers, kineserne foretrekker hvitløk, ingefær nellik og, indere - koriander og kardemomme. Innbyggerne i Kaukasus anses aphrodisiacs melkeprodukter. Hvor mange kulturer, så mange meninger. "Love," produktet er i en region når som helst på året.

Til vår organisme nok til kjønn og styrke og ønske, må vi , krom, fosfor, , jern og , sink, vitaminer A, E C og B6. For menn spesielt viktige protein, og, selvfølgelig, begge parter trenger mye energi til den etterlengtede natt er forvandlet til en "fem-minutt" og derfor av sukker og fett oss å hjelpe.

Aphrodisiacs: forføre mat - video oppskrifter hjemme

Se på dette enkle "formelen for en vellykket sex", er det trygt å dele alle aphrodisiacs inn i tre hovedgrupper:

♥ høyt innhold av vitaminer (grønnsaker, frukt, grønnsaker og korn)

♥ høyt sukker (frukt, honning, bær)

♥ høy protein (kjøtt, fisk, egg, nøtter)

Det er den elskede må ikke glemme å mate kjøtt eller sjømat, og de fleste kan være podnalech på frukt og grønnsaker.

Aphrodisiacs: forføre mat - video oppskrifter hjemme

Så, tilbake til afrodisiakum egenskaper. Her er noen av dem.

Bow - forbedrer blodtrykket og gir en aktiv blodet. I tillegg inneholdt i løk sink og selen hjelp i produksjonen av testosteron. Baug også inneholder vitaminene A, B, C og E. vitamin B1 og E - øke aktiviteten og generell muskeltonus, lager vitamin B3 depresjon, irritabilitet og muskelsvakhet.

Aphrodisiacs: forføre mat - video oppskrifter hjemme

​​Garlic - i Østen før utnevnelsen gjort å spise hvitløk. I Hellas, ble det antatt at det er hvitløk, "gjør kvinner blir forelsket, og menn -. Å være utrettelige i kjærlighet" I Kina i dag bruker hvitløk som det beste virkemidlet for å tenne falming av seksuell lyst. Hvitløk inneholder et stoff som heter allicin - dette er en av de kraftigste antioksidantene, som hjelper et rush av blod til kjønnsorganene. Men før eller under en romantisk middag, anbefaler vi deg å bruke disse aphrodisiacs sammen.

Ginger - har varmende egenskaper, akselererer blodsirkulasjon, noe som naturligvis øker seksuell lyst.

Aphrodisiacs: forføre mat - video oppskrifter hjemme

Chili - har en capsaicin - en aktiv ingrediens, som formidler en skarp smak av pepper. Capsaicin øker blodstrømmen til visse deler av kroppen og forårsaker hjertebank, som er ledsaget av frigjøring av endorfiner i blodet - "lykke hormon". Det er takket være dem at vi opplever en kort følelse av eufori.

Mango, - skaperne av Kamasutra anses frukten et sterkt afrodisiakum. I Ayurveda mango merket som lett fordøyelig, oppstrammende og energigivende frukt. I India er menn fortsatt foreskrevet mango med forskjellige problemer i seksuallivet.

Grønn - siden antikken for å forbedre styrken av medisinmenn og healere brukte urter: persille, koriander, selleri, basilikum.

På dagen for St. Valentine kan du lage alt du vil, ved hjelp av maksimalt antall "kjærlighet" ingredienser i maten din. Og jeg ønsker å tilby deg en enkel, men uvanlig salat oppskrift, som er absolutt ikke likegyldig til din kompis. Salad Oppskrift Valentinsdagen

Det skal være:

200 g tørr bulgur (couscous, ris eller upolert)

2 kiwi

1 mango

1 stk. rødløk

50 g koriander

1 middels røde chilipepper

For fyllet:

lime juice

Olivenolje (tre ganger volumet av den resulterende lime juice)

Finrevet frisk ingefær (1 cm)

kalk glede

2 fedd hvitløk

Sukker, salt, pepper

Slik forberede:

1 Ingredienser finhakket, blandet med en forberedt bulgur og fylle Lyme ingefær dressing.

2 For fremstilling av kokekaret bulgur varme og smelte smøret. Yngel bulgur i olje inntil "mutter" lukt, helle kokende vann i et forhold på 1: 2. Reduser varmen, dekk og kok til de er møre ca 20 minutter.