En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

I tillegg til den romantiske "Valentine", farger og alle slags hjerter, ønsker å gi din kjære en uforglemmelig romantisk middag. Hva ville en slik kokk, så mens du spiser lidenskap er ikke slukket, og ofte viser alvorlighetsgraden av middagen ikke er låst og ikke bortskjemt en romantisk kveld. Valget er enkelt - velg aphrodisiacs, de er de mest aktuelle i dag!

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

Aphrodisiacs - er ikke vitenskapelig og medisinsk oppdagelse av XX århundre, har de vært kjent siden antikken, og er nevnt i greske, kinesiske og indiske avhandlinger. Ordet "afrodisiakum" kommer til oss fra gammel gresk og betyr "gledene av kjærlighet." Det er ingen hemmelighet at noen av produktene er naturlige aphrodisiacs og tenne ilden av lidenskap. Aphrodisiacs tjener samtidig fire viktige funksjoner: de aktiverer stasjonen, forynge kroppen, er opprettholdt på amorøs funksjonen riktig nivå og øke gleden forbundet med dem. Kanskje uten disse "fire" romantisk middag kan mislykkes! Det gjenstår bare å finne ut i hvilke produkter inneholder elixir av kjærlighet. Legene mener at de beste "kjærlighet" produkter - de som har sink og selen, som er nødvendig for utvikling , testosteron, samt vitaminer, som er ansvarlige for hormoner og lindrer tretthet - A, B1, C og E. I tillegg som er - lett fordøyelige proteiner og fettsyrer, som tjener som en kilde for energi.

Det antas at for å opprettholde et sunt og harmonisk kjærlighetsforhold er nok til å bruke en av følgende produkter bare en gang om dagen. Den eneste betingelsen - for ikke å produsere overdreven varmebehandling som dreper "romantikk forstand." Når middagen går greit ... i frokost. Den mest delikate søte pannekaker oppskrift for den berømte konditor. Se video! ..

Krydder 1. - en duftende krydder inneholder en gruppe av vitaminer, så som vitaminene C og E, B-vitaminer Krydder styrke og forbedre sirkulasjonen. Forberede middag, retter krydret med en klype kardemomme og karri. Ikke glem om muskat, rød pepper, ingefær, kanel. Den muskat, for eksempel, inneholder et stoff som ligner på kjønnshormoner som er ansvarlige for sensibilisering. En kanel krydder anses utelukkende kvinnelig, hun vekker mest ømme følelser. Komplett middag kaffe med kanel!

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

2. Seafood skylder sin stimulerende effekt høyt innhold av proteiner og aminosyrer som er involvert i utviklingen av hormonet love - testosteron. Er det ikke sant, sjømat alltid ha en romantisk kveld, og på samme tid de er velsmakende og dietichny. Av reker, blåskjell, kamskjell, vil du føle deg lett og energisk. Sjømat er rik på protein og sink, som er involvert i syntesen av det mannlige hormonet testosteron. De inneholder jod utgivelser spenning og lindrer depresjon, fordi det er så viktig å ikke tenke på problemer under en romantisk middag.

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

Den ideelle løsning for middag - enkelt reke salat med arugula og tomater "cherry", kledd med saus "Pesto" og olivenolje.

3. Avocado - en vakker mann stimulerende aktivitet. Hemmeligheten bak de magiske effektene av avocado på reproduksjonssystemet, var forskerne i stand til å løse tidlig i forrige århundre. Som det viste seg, er dette en meget eksotisk frukt rik på protein, kalium og vitamin A, som forbedrer funksjonen av prostatakjertelen.

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

4. Jordbær med champagne for mange et symbol på en romantisk middag. Mere kontemplasjon av jordbær forårsaker allerede lykke. Dette scarlet bær rik antioksidantamii og vitamin C. Også, jordbær bidrar til å produsere endorfiner - kjente "glede hormon". Dette hormonet er til stede også i sjokolade og bananer.

Jordbær med pisket krem ​​- en sikker hit romantisk middag.

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

5. Oste - en utmerket kilde til kalsium, som kan resultere i manglende reduksjon i tiltrekning. Forskere har vist at kalsium øker sjansene for unnfangelse og er involvert i syntesen av kjønnshormoner. Og ost er en stor snack som vil være hensiktsmessig på ethvert bord.

Er du i kveld i stedet for champagne du velger en tørr rødvin, anbefaler vi at du bruker på det harde oster.

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

6. enig i at løk og hvitløk - ikke de beste produktene for en romantisk middag. Stikkende lukt kan ødelegge en romantisk stemning, men disse er de mektigste renset aphrodisiacs. ​​ i løk, for eksempel, mange av sink og selen, er nødvendig for produksjonen av kjønnshormoner. Hvitløk er rikt på sporelementer, slik som svovel, fosfor, magnesium, jern, som øker libido og forbedre nytelse. Bli kvitt den stikkende lukten av hvitløk vil hjelpe et enkelt triks: så snart hvitløk er spist, spise et par blader av frisk persille. Peppermynte, koriander, mynte grønn, estragon, rosmarin, eukalyptus, og - også effektivt fjerner lukt.

Etter bruk av retter med hvitløk tilstrekkelig tygge peppermynte blader i noen få minutter.

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

7. Sjokolade - en favoritt godbit elskere. Søt flis lindre tretthet, oppvåkning seksualitet og bidrar til dannelse av serotonin og endorfiner. Sjokolade, lys, litt frukt og et skudd av brennevin til å sette deg på en romantisk stemning.

Den ideelle løsning for en middag "for to" - sjokolade fondue (oversatt som "smeltet"). Hjem - pre-reserverte spesiell fondue sett som selges med spesiell suksess Eve Valentinsdag.

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

8 Mandler - inneholde kalium, magnesium, kalsium, fosfor, jern og proteiner som er lett absorberes av kroppen. Disse nøtter er raskt mette kroppen, men ikke belaster magen. De fleste mener at disse nøtter forlenge en natt med kjærlighet. Folk spekulasjoner forskere bekreftet: grunn - det høye innholdet av riboflavin, som metter kroppen med energi.

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme

9 Honey er noen ganger kalt mat for guder, og er ikke tilfeldig: det er en søt elixir som produserer blomst nektar biene. Honning - det beste restorer av energi er inkludert i alle de spennende oppskrifter på retter med nøtter, frukt, egg, kjøtt. Honning kan være naturlig, uten behandling og oppvarming.

En romantisk middag eller meny for to - video oppskrifter hjemme