Hvordan lage karamell hjemme - video oppskrifter hjemme

Hvordan lage karamell hjemme - video oppskrifter hjemme
  • Main
  • Food
  • Hvordan lage karamell hjemme

Caramel - konfekt oppnås ved oppvarming av sukker. Den kan tilberedes hjemme. Karamell er en flytende, hard og myk. Avhengig av ønsket konsistens og smak av karamell er forberedt med tillegg av vann, melk, sitronsaft og andre komponenter.

Karamell (karamell fra fransk -. "Produkt laget av sukkerrør") - en favoritt av mange godbiter som er sukker er den viktigste ingrediensen. Ved oppvarming og koking sukker omdannes til plastisk eller fast amorf (nekristallizirovannuyu) masse. Karamell er gule og brune nyanser. Riktig karamell inneholder fruktose, glukose og maltose.

Og karamell varianter er Lollipop og sukker figurer og godteri monpase og fløtekaramell. I de ferdige karameller kan kveiles frukt og nøtter, og kan karamellisert frukt i brann. Karamell er også brukt for å dekorere desserter, kaker, bakverk, eller som fyll for kaker og kjeks. For å forberede karamell hjemme, bør først ta hensyn til følgende punkter:

  1. for å velge de riktige utstyr for matlaging karamell - best egnet jernpanne, den aluminiumpanne med en tykk bunn eller panne med slippbelegg (også med en tykk bunn);
  2. for å velge sukker - regulær eller stokk; Klassiske oppskrifter karamell brukt rørsukker - det har den beste smaken og aromaen, så vel som et nyttig og mindre næringsrik.

et enkelt hjem karamell

Ingredienser:

en halv kopp sukker (3/4)

3-4 spiseskjeer vann

eller

En kopp sukker

0, 5 kopper vann

0, 5 teskjeer eddik eller sitronsaft (for å hindre krystallisering av karamell).

Hvordan forberede enkel hjemmeside karamell:

  1. I kokebeholderen må helle sukker, og tilsatt vann under stadig omrøring, oppvarmet masse boblet.
  2. Klar karamell farge bestemmes av produktet - så snart massen blir brun-gylden, karamell klar.
  3. Den andre oppskrift hele kokte over svak varme til gylden brun. Hvis du trenger en myk karamell for modellering, pannen med karamell klar du trenger for å sette i en kjele med rikelig med varmt vann - så karamell vil sakte stivne.

Milk Caramel

Ingredienser:

500ml melk

3-4 kopper sukker

50-100 g smør

Slik fremstille melk sukkertøy:

  1. For å gjøre dette, melken strømmet inn i pannen og bringe det nesten til koking, og deretter legge sukker gradvis under omrøring masse.
  2. Kok blandingen på lav varme til gylden brun. Deretter legger den myknet smør og koke hele blandingen koke i 2 timer for å oppnå en konvensjonell melke karamell eller 2, 5 timer for å oppnå masse å danne fløtekaramell godteri.

deilig dessert vil glede både barn og voksne.