Dumplings med kirsebær

Denne oppskriften dumplings med kirsebær fylle en absolutt mesterverk, og en av de beste alternativene for utarbeidelsen av denne deilige ukrainsk mat. Med en slik fylling, vil du føle tilnærming av sommeren og husker tidlig død bekymringsløs og lykkelig barndom. Smaken av denne ydmyke måltid kan ikke sammenlignes, ingenting ...

Oppskrift for dumplings med kirsebær

For å forberede dumplings med kirsebær, i en dyp skål, kobler egg og melk. Tilsett salt, skriv inn melet og elt ikke veldig stiv deig. Obmyat og danner en sirkel, dryss med mel og la stå i 20 minutter nå.

For å fremstille fyllingen må være tørre frosne kirsebær i et dørslag, strø med sukker og stivelse, rør!

Del deigen i flere deler, hver del for seg rulle ut i en lang pølse og skåret i små stykker. Noen skiver sirkler rulle ut tortillas. Hver kake i midten for å sette litt stuffing kokt, trekke opp kantene og klemme. For å gjøre det samme med de andre.

Dannet dumplings koke i saltet kokende vann i 5-7 minutter. Når den innbakte frukten begynner å klatre opp for å få dem forsiktig med en hulls skjeen, å skifte til et dørslag for å drenere vannet, sette inn en skål for mating, pulverisert sukker og hell rømme.

Dumplings best å helle i en keramiske fat og stek dem en spesiell sirup. Også, kan du forberede deg dumplings med friske bær eller frukt, som er fremstilt ved like deilig. De karakteristiske sure kirsebær, gjør en spesiell måte med deilige dumplings og gir dem en piquancy.

Relaterte artikler