Manty med kjøtt oppskrift

Manty fylt med kjøtt - gourmet parabolen kjennere av smak og næringsrike måltid. Denne proprietære damp dumplings det siste zaimeli stor popularitet på grunn av sin festlig utseende og en uvanlig smak. Manty med kjøtt - det er best at du kan være forberedt for gjester og fylle brødfø sin familie.

Manty med kjøtt oppskrift

De fremstilles med ulike fyllinger. Ikke mindre populært alternativ manti med gresskar, men i dag ser vi på den klassiske, fylt med kjøtt. Det er verdt å merke seg at deilig manti oppnås bare når stuffing er lagt til en enorm mengde løk, og du bør ikke overse denne regelen. I prosessen med matlaging løk fordampet stammer juice og opphører å være merkbar, slik måte som han alltid mater fylling, forlater fatet viser seg saftig og utrolig velsmakende.

for å fremstille kjøttboller

Perov, hva du trenger å gjøre - er å lage en klassisk deig for dumplings, samt i dumplings. For dette, i en dyp skål helle varmt vann for å oppløse deri saltet og ett egg. Tilsett mel og kna en moderat stiv deig. Rulle inn en ball, dekk til og la infusjoner - 20-30 minutter.

Manty med kjøtt oppskrift

I mellomtiden, til deigen hviler, må du koker kjøtt stuffing for dumplings: Kjøttet skåret i små terninger. Det ville være bra hvis du kjøper hvitt kjøtt, talg, det som pleide å kebab. Også løken, legg i en dyp bolle, tilsett salt og allehånde, malt svart pepper, hvis det er dryss spisskummen og røre alt.

Manty med kjøtt oppskrift

deig igjen obmyat, rund og rulle ut til et tynt lag. Jo tynnere nærmere idealet, og så velsmakende. Plast delt inn i firkanter som måler 15x15 cm, spre dem på skrivebordet og sette den i midten av en spiseskje hakket skje.

Manty med kjøtt oppskrift

For å kunne blind manta må først to motstående første spiss vinkel og på tvers klemt på midten, og deretter de to gjenværende likeledes.

Manty med kjøtt oppskrift

Deretter strammes og forbinde de to sideknastene. Klemme dem så tett som mulig, for ikke å gå i oppløsning form under steking.

Manty med kjøtt oppskrift

kan sette dem i en spesiell vannbad, anordnet i smurt stekepanner, helle vann i den nederste panne og kokt separat, og deretter sette den øvre del, lukke lokket og kok dampede dumplings - 45 minutter.

Manty med kjøtt oppskrift

Verdt å merke seg at damp mat først og fremst nyttig for de som bryr seg om helse, slanking og prøver å kombinere forretninger med fornøyelse. Provarkoy bedre bevarer de mulige vitaminer og ernæringsmessige egenskaper av mat.

Du lærte å lage mat dumplings med kjøtt, og hvordan du kan gjøre det mer nyttig - det avhenger av fylling og produktene som brukes.