Hvordan bake en rask og deilige kaker - video oppskriftene hjemme

i paier gjærdeig kjeks

Paier og kaker med fyll 4 oppskrift for lat

Ingen ønsker å rote med mel, smør

og gjær, når du er utenfor sommeren. Viktig i paier og kaker som? Of course, stuffing. Vi tilbyr på det og konsentrere kjøpe deigen i butikken!

les mer

Du må sette det på forhånd, men er bakt paier raskt. Forbered produkter med søte og mettende fyllinger, og de vil erstatte hovedrett og dessert.

Det er nødvendig å teste for:

En kopp melk;

15 g tørr gjær;

En egg;

2 ss. ss vegetabilsk olje;

2 ss. skjeer av sukker;

0, 5 deler salt skjeer .;

3 kopper hvetemel.

Hvordan forberede:

  1. oppvarm forsiktig i begerglasset melk, gjæren og pisket egg. Hell vegetabilsk olje, sukker og salt vsypte. Porsjoner, legge pre-siktet mel og elt deigen. Dekk den med et håndkle og legg på et varmt sted. Etter en og en halv time deigen stiger frodig cap. Punch vekt skje og la for re-korrektur. Når deigen oppover igjen, nok en gang sin Punch og plass på et bord drysset med mel.
  2. Fremstill en fylle:

    Kok en halv kopp av ris i saltet vann. Ren løk, hogge og stek til de er gyllenbrune i en liten mengde vegetabilsk olje. Av banker med hermetisert fisk i sin egen juice, drenere væske. Mos fisken med en gaffel og bland det med ris og løk. SALT blandingen og pepper. Bland stuffing.

  3. Deigen ble oppdelt i store klumper, rullen i en pannekake. I sentrum legge ut fylling, gode kant tucks. Bruk halvparten av deigen. Av de resterende kokk søte kaker.
  4. Fylling: tre epler rist, blandes med sukker og kanel. Stuff eplemos kake deig. Zaschipyvaem dem svært forsiktig å smelte sukker har dukket opp.
  5. Spre ut på en bakeprodukter.
  6. Apple og fiske paier må stekes separat.
  7. Den overflaten av forsøks fett pisket egg karbonader rasstoyatsya og tillate 15 minutter.
  8. bake dem i en ovn forvarmet til 200 ° C.
  9. Ferdige produkter umiddelbart fjernes fra kjelen på en treplate, og dekker med et rent håndkle lin. Serveres karbonader varm eller kald.

De tradisjonelle Tatar paier. Se videoen!

Hurtig karbonader i krem ​​

Hvordan bake en rask og deilige kaker - video oppskriftene hjemme

Shutterstock

Dem bedre å steke i varm olje.

Det er nødvendig til:

2 egg;

4 ss. skjeer av sukker;

4 ss. skjeer av tykk fløte;

2 ss. ss vegetabilsk olje;

0, 5 deler soda skjeer .;

0, 25 t. Av salt.

Hvordan forberede:

  1. egg slipe med sukker, tilsett tykk fløte og vegetabilsk olje luktfri. Tilsett natron og salt. Bland godt og dryss i siktet mel. Raskt elt deigen. Ikke rynke det for hardt, ellers deigen vil ikke være luftig.
  2. Fremstill fylle 2 kopp blåbær skylle og tørke, spredning på håndkleet. Bland Berry med 2 ss. skjeer av sukker. Del deigen i klumper, rull dem i tortillas, lå i sentrum av hver blåbær paier og nøye feste kantene. I stedet for blåbær kan gjøre søte kaker med aprikossyltetøy.
  3. Ved en dyp stekepanne, varme vegetabilsk olje. Ikke hell for mye olje, eller kaker er blek og flat. Sett produktet i varm olje søm ned og stek til de er gyllenbrune. Deretter snu karbonader og stek dem på den andre siden. Pass på at pannen ikke er for varmt, ellers deigen vil brenne, men er fortsatt rå på innsiden.
  4. ​​Ferdige produkter som fold i en skål, lagt papirhåndkle. Når overflødig fett absorberes, å skifte karbonader på à la carte-retter og serverer varm.