Cherry kake med krem ​​og glasur

Søte desserter har alltid vært elsket av både voksne og barn. Cherry kake med smør kremen av frodige kjeks en slående bekreftelse. Svamp kake med krem ​​- det betyr ikke at det er dyrt og vanskelig, det finnes alternativer og lettere, hvorav vi gjennomgår i dag.

Av tradisjon, på helligdager og ved spesielle anledninger besluttet å bake en nydelig kake av ulik kompleksitet. Slikt arbeid ikke forblir ikke spist. Vår kake oppskrift med krem ​​fortjener mer oppmerksomhet, hvis bare fordi, i motsetning til mange andre, mer enkle å tilberede.

Sponge kake med kirsebær og kjernerømme

Forvarm ovnen til 180-200 grader Celsius. I en dyp gryte, kontakt med mel, salt, vanilje og pulver. Tilsett hakkede biter av smør og en halv kopp yoghurt blanding til en glatt masse.

Cherry kake med krem ​​og glasur

I en separat bolle stekeapparater sukker med smør inntil jevn luftig konsistens. Vekselvis kjøre i egg og fortsette å bland til uniform. I intervallet, tilsett mandel ekstrakt.

Cherry kake med krem ​​og glasur

Den melblandingen Sett de hakkede kirsebær, pisket krem ​​på toppen Sett kremen og forsiktig bland alt. Hell røren i formen og sende den i ovnen i 20 minutter.

Cherry kake med krem ​​og glasur

For kremen, bare blande sukker med smør, hell to spiseskjeer med melk og visp på en mikser til eggedosis.

Cherry kake med krem ​​og glasur

Ferdige avkjøles og skjæres til kaker potensielle del til den nedre del gjelde glasurlag, sette kirsebær lag og dekker den andre kjeks. Overflaten og sidene av kaken smøre krem ​​på toppen, gjelder bær og sjokoladebiter.

Cherry kake med krem ​​og glasur

kake med bær overføring til et kjøleskap og tillate full kjøling - 3-4 timer.