Svamp kake med karamell glasur

Det er ikke nødvendig å komplisere ting, enn de ville være i virkeligheten. Det er tilfellet med våre bakverk, er alt svært enkel. Faktisk, kjeks matlagingen enklere enn noensinne, er det bare nødvendig å kjenne noen av finesser og følge vår oppskrift. Og så prosessen vil virke enda underholdende, og resultatet er overraskende ...

    Fremstilling:

Første trinn er å fremstille frodig kjeks. I en dyp bolle, slå alle eggene, legg et stykke sukker og slipe til en jevn røre.

Separat, sile mel, blandes med salt, vanilje og bakepulver. Tilsett mykt smør og melk til pisket egg og rør sakte. Gradvis tilsett mel og visp visping moderat kna deigen.

Svamp kake med karamell glasur

generøst fett en spesiell ildfast form med olje og pakking kjeksdeig tilbake og sende i en forvarmet ovn. Stek i 20 minutter ved 180 grader. I mellomtiden, mens bryr vår kake, vil vi forberede karamell glasur; smelte smør og brunt sukker satt der. Kok over svak varme i et par minutter og umiddelbart legge melk. Bring til en lett koke under omrøring fortsatt koke på en liten brann ytterligere 5 minutter. Deretter fjernes fra varmen og må kjøles. Etter tilsetning av pulverisert sukker Rør inntil glatt.

Svamp kake med karamell glasur

Før belegging karamell glasur, må deles opp i to sukkerbrød, men før det er nødvendig å gi baking kul. Først skal smøres bunnen karamell øverste, lå den andre halvdel og smøre de resterende glasur hele kaken.

Svamp kake med karamell glasur

Dette er en ganske enkel oppskrift for hjemmelagde kjeks, som forbereder i all hast. Prosessen med å kontrollere tid og mye krefter det er nødvendig.