Salat oppskrift med sopp og løk

Prosessen med å forberede denne salaten er så enkelt at du ikke trenger fra de spesielle ferdigheter og kunnskap. Styrt av en oppskrift, kan alle nøyaktig gjenta og kok krydret salat med sopp, eller andre sopparter. Rask, enkel, deilig og tilfredsstillende ...

    Instruction

Kok sopp i saltet vann 10 minutter ble vannet er drenert gjennom et dørslag, gi bevegelse fuktighet. Deretter kuttes de opp i strimler mellomstor shinkuem fine skiver løk og grønt, kombinere alle sammen, kledd med olje, eddik og krydder. Bland grundig.

Salat oppskrift med sopp og løk

Netto med løk diett sjampinjong salat er klar! Og likevel, er soppen perfekt kombinert med mange produkter, for eksempel poteter, skinke og ost. Som en fylling, i tillegg Dette villedende oss, ofte legge rømme.

Sopp er en kilde for protein, mineraler og vitaminer. I mange år sopp er i utstrakt bruk som antibiotika og andre medikamenter. Forbruker måltider, må vi vite deres egenskaper, i dette tilfellet om sopp er at soppen er spesielt anbefalt å konsumere stoffer i strid med fedme og metabolisme.