Sursøt smak av cottage cheese og sitron kake - video oppskrifter hjemme

Sitron pai moren oppskrift

Personlig, har vi aldri spist noe mer deilig

denne kaken. Lush, delikat, luftig, med gourmet sitron fylling og sprø smuler - slik kunne bare bestemor, og nå er vi.

les mer

Cottage cheese og sitron kake

Ingredienser:

250 gram av ostemasse

0, 5 kopper sukker

0, 5 kopper mel

1 sitron

3 egg

en klype natron

melis for støvtørking

Hvordan lage cottage cheese og sitron kake:

  1. Cut sitron med skall, fjern frøene og skjær alt i en blender til glatt, og deretter legge i blender egg, cottage cheese og sukker, slo igjen og vekten igjen - men denne gangen med tillegg av mel og bakepulver.
  2. Hvis sitronskall ikke slipe til ønsket tilstand for første gang, og deretter de to neste, de bare skaffe seg ønsket konsistens, bland med andre ingredienser.
  3. Cottage cheese og sitron deig, som ble oppnådd etter tilsetning av melet bør ha en form for meget lett og luftig masse. Snu den deretter ut i en sirkulær form eller keksovuyu, forvarme ovnen til 180 ° C og satt kaken i sin fremover, hvor det skal bakes i 50-60 minutter.
  4. Dersom det er ønskelig, kan den deigen legge dampet rosiner, stykker av tørkede aprikoser, epler, pærer eller andre frukt / bær. Når ostemasse sitron kake er klar, ta den ut av ovnen og legg i kjøleskapet i en time for kjøling, hvoretter strø melis og server.

Cottage cheese og sitron pai fylling

Ingredienser:

200 g mel

1 eggeplomme

100 g smør

50g sukker

4 ss. skjeer av melk

Til oste fyllet:

7-proteinet

3 eggeplommer

750 g av ostemasse

200 g salt

100 g rosiner

klype salt

en pose vaniljepudding

pose av vanillin

For sitron fylling:

Artikkel 8-10. skjeer sitronsaft

4 eggeplommer

50g sukker

En del tid art. cornstarch

Hvordan forberede cottage cheese og sitron pai fylling:

  1. Bland mel med eggeplomme, smør, sukker og kremost, elte deigen, noe som gir det en sfærisk form, en kuleskrue som mottas i folie og plass deigen i et kjøleskap i 1 time.
  2. Sett maten i pergament delte formen og legg deigen i den, slik at støtfangere på kantene av testen (3-4 cm). Festet gaffel og sted deig bakes i en ovn forvarmet til 180 ° C, i ca. 15 minutter.
  3. For fremstilling av ostemasse blandes med sukker, eggeplomme, salt og vanilje til tykk ensartet konsistens, og deretter legge til vekt rosiner og pudding pulver, hvoretter et stappe blanding på nytt.
  4. Proteiner og visp til maksimal pent gå inn i ostemassen massen, deretter fordele den på et ferdig lag og stek ved 180 ° C i 60 minutter.
  5. Sitronsaft blandet med sukker, stivelse og eggeplommer i et vannbad, visp alt skum ved hjelp av den krone, sette sitron fylling på den ferdige kake og slå på ovnen i ytterligere 10 minutter.
  6. Den resulterende ostemasse sitron dessert garnityr hvis ønskelig, avkjøl i et kjøleskap i en time og betjene.

Hvordan velge osten - ekspertråd!