Fylte egg med fisk

Fylte egg fylt - enkel og rask å tilberede snacks for forfriskninger. Det ideelle alternativet er å variere menyen og pynte ferie. Denne originale retten kan tilberedes i mellom ganger, i løpet av kort tid, er det nok til å koke egg og dumpe dem med noe deilig.

I det siste har det blitt moderne å bringe til bordet en uvanlig forrett, og ikke nødvendigvis dyrt. Av de mest vanlige og rimelige produkter kan være forberedt på en original festlig måltid, som sikkert vil gjøre et plask. Avhengig av vertinne fancy fylling for egg kan fremstilles fra noen av ingrediensene. På dette tidspunktet kan vi tilby zafarshirovat egg med sild.

egg fylt sild oppskrift

Kok hardkokte egg, kjølig og ren. Først deles i to like halvdeler, fjerne eggeplommer og skifte til en separat bolle.

Fylte egg med fisk

For å plommer helle krem ​​eller majones kvalitet. Tilsett de hakkede stykker av fiskefileter og under stadig omrøring, mos med en gaffel til glatt.

Fylte egg med fisk

Hvis det viser seg at kremen ikke er nok, kan du legge til flere. Som et resultat, bør fyllet får en stabil og jevn konsistens.

Fylte egg med fisk

krydder av fyllingen med sure sild duftende sort pepper, igjen omhyggelig og omrørt med en skje overlagre på eggehviter.

Fylte egg med fisk

Vi pynter snack utstoppede egg med fisk persillen og tjene en festlig.