Wafer kjeks med honning

Favoritt behandle barn som minner voksne om deres fjernt og bekymringsløs barndom. Stor hjemmelaget vafler kommer til te og kaffe. Deres tilstedeværelse vil alltid være velkommen og vil bringe trøst, spesielt kald vintermorgen. Våkn opp raskt og løp til bordet, for behagelig smak av barndommen ...

    Honey platen oppskrift

  • I en dyp gryte, smelte smør, for å drive egget, tilsett bakepulver, sukker, vanilje og male alt visp til en jevn røre.
  • Spe mel til å kna en moderat batter, rømme tykkelse. I dette tilfellet bør den resulterende blanding ikke forbli klumper.
  • Den ferdige deigen for kjeks pålegge en skje i en forvarmet vaffeljern og deksler. Holde hender, stek ved middels varme på begge sider i 2-3 minutter, til lys gylden brun.
  • Klarkjekskapsler forskyvninger i en separat bolle, avkjøl og dele i stykker på skive. Sett en teskje honning, dryss med hakkede valnøtter.

Som du kan se forberedelsesprosessen er lang og ganske enkel. Etter denne oppskriften, vil alle barn være i stand til å bake disse enkle og overraskende deilige wiener wafere.