Scary Halloween drikke: cocktail "Bloody Eye", en oppskrift trinn for trinn med bilder

Drikke - en viktig del av enhver ferie menyen på enhver fest, spesielt på en fest på Halloween natt. I denne mystiske natt partene hver husmor prøver å forberede ikke bare de nødvendige ferie retter, men også drinker. Vi foreslår at du prøver å lage oppskriften til vår opprinnelige og "forferdelig" drink på Halloween.

For å forberede cocktail "Bloody Eye" vi trenger en porsjon:

gin eller vodka - 60 ml, tørr vermut - 15 ml, halve oliven fylt stykke rød pepper - 1 enheter, reddiker - 1 stk.

Merk at reddik bør være av en størrelse for å passe på halve oliven reddik.

Hvordan forberede en drink på Halloween: cocktail "Bloody Eye".

"Den blodige øye" for denne drinken du trenger for å lage dagen før festen. Til dette delvis fjerne fra reddik skinn for å oppnå røde striper som bursted blodkar.

Scary Halloween drikke: cocktail

I sentrum av reddiker med en kniv å lage et hull der behovet for å sette halvparten av oliven med rød pepper ferdig i midten. Et stykke rød pepper kan erstattes med røde rips og andre røde bær.

"De fylte" reddik således satt i form av isvann og bukten satt i fryseren. Grunnleggende forberedelser for festlig cocktailer for Halloween er over.

Nå, når det er på tide å sette drinker på et festbord på Halloween kveld, vil du bare trenger et glass vodka eller gin, vermouth og legge våre frosne og forferdelig "Bloody Eye".

Din "forferdelig" drikke på Halloween gjester vil huske i lang tid !!!

Relaterte artikler