Hvordan lage pillede reker

kokte reker

39 oppskrifter med reke

Reker er gode i og for seg selv, men de

kan kokte mange deilige retter. En innsamling oppskrifter for retter med reker og sjømat.

les mer

Kok kun anbefalte rekeskall. Reker er renset (også kalt cocktail) er klar til bruk, det vil si kokt, og hvis de koke igjen, kan kjøttet bli tøft og miste smak. Dermed, etter kjøp av ferdig pillede reker blir bare et spørsmål om retten til tining.

Tint reker bedre sakte, 8-9 timer, kan du la for natten på en hylle i kjøleskapet, og deretter videre til bordet (ved romtemperatur). Det er også ønskelig i dette tilfellet for å sette dem på en sil over potten for å hindre at vann som drypper ikke zastaivayas. Hvis tiden for langsom tining ikke, kan du bruke den andre veien - å sette dem i varmt vann. Slik at de vil være gassform og smaken er ikke tapt. Mange handle annerledes: sprut av varmt vann stråle eller senkes i kokende vann. Imidlertid er det ikke anbefalt å gjøre det, fordi med denne metoden for å tine reker miste sin juice og er ikke så velsmakende. Etter tining kokte reker klar for servering. Det er også mulig å opprettholde dem i en spesiell kjøttkraft eller en saus, for eksempel legge varmt vann laurbærblad, en halv sitron juice, et par av stud og sort pepper. I tillegg kan smake reker forbedres ved hjelp av hvitløksfedd.

Fried reker

Fried reker - et flott alternativ til kokte reker. Med riktig steke reker alle juice er forseglet inne, produktet absorberer ikke vann, både under matlaging og derfor ikke gir den smaken, er resultatet et mer mørt kjøtt, velsmakende og velduftende.

Fry reker anbefales kun på høy varme, bevarer den saftighet og smak tillater ikke å tape, i tillegg til det gir parabolen en vakker farge. Ikke overskrid steking reker og tine dem direkte på bålet, er det best å tine forhånd sakte.

Fried reker med ingefær

For dette formål, finhakket ingefær, 3 fedd hvitløk skåret på langs i stykker. Forvarm en stekepanne vegetabilsk olje og soyasaus, sette hvitløk, vent. Når du ser en konkret duften av hvitløk, fjerne fra pannen og legg ingefær hvitløk og stek i to minutter og fjerne fra pannen, også. Nå kan du sette deg selv reker og stek dem i en slik grad at de forvandlet til en "snegle", mens du rører hele tiden. Ready-stekt reker, kan du strø før servering med sitronsaft. Svært velsmakende reker oppnås dersom deres yngel, og deretter varme opp i en rekke sauser.

Imidlertid er disse alternativene ikke begrenset til matlaging reker: reker, kan du bake, steke i olje, tilsett til salater, marinere, og deretter steke i røren og stek på grillen, og i enkelte asiatiske land, selv visse typer reker spises rå.