Vietnam steke lizard - video oppskrifter hjemme

Vietnam steke lizard - video oppskrifter hjemme
  • Main
  • Food
  • Vietnam steke øgle

Din favoritt underholdning vietnamesisk ungdom - på jakt etter "Dragons

sandtak ". Se video!

Ledende programmet "Wild Food" Vadim Tikhomirov prøver de uvanlige vietnamesiske retter:

"Jeg ønsker å fortelle deg om hans favoritt tidsfordriv av vietnamesisk ungdom. På kvelden går de til sanddynene på jakt etter "dragen". Dette er en veldig vakker øgle, som kan finnes i disse sand. "

Iguana øgle tilhører orden. I motsetning til sine slektninger som de har tilpasset seg forholdene i et tørt klima. Iguaner vanlig i store deler av Mellom-Amerika, Antillene, Galapagosøyene og Fiji. Er vegetarianere, mate de hovedsakelig på blader, blomster og frukter.

"Skal du på jakt etter øgler, vietnamesisk og ser: hvis plutselig et sted riste sand - så det er en øgle! Det bør umiddelbart søke! Forferdelig, men en slik vakker øgle. Hurra! En annen trofé villfanget. " Lizard på grillen eller karri? ... Den vietnamesiske elsker å prøve noe nytt. Vadim Tihomirov vil smake sand drage karrisaus.

Se video:

Hvordan lage en øgle?

"Vi trenger en gryte, karrisaus, smør, kokte poteter, gulrot, sitrongress, tomatpuré, buljong kuber, salt, melk og sukret kondensert kokosmelk. Og, selvfølgelig, hakket øgle".

Hva er smaken av øgle?

"Under huden ligger tett mørt, saftig filet smaksatt med karri. Selvfølgelig kan du gjenta denne oppskriften, men det virker for meg, er det nok at den har prøvd meg! "