Kyllingkjøtt med poteter bakt i ovnen

Vi presenterer en veldig enkel og utrolig deilig oppskrift for en hovedrett av skrivebordet. Hvor kylling er en viktig komponent, og tjene pyntet bakte poteter, som vil smelte i munnen anbudet. Du må prøve kylling med poteter - dette er ikke nok deilig. Prosessen er ikke lang, og litt dyrt, og viktigst en gryte med kylling og poteter - er en sikker alternativ for enhver anledning.

For kylling med poteter, kan kjøtt være hvilken som helst, som lår og kylling barke eller hele skrotten i sin helhet. Det viktigste er at kjøttet var frisk ...

Ovnsbakt kylling med poteter oppskrift med bilde

Før du begynner å lage mat, er det lurt å forberede alle nødvendige produkter og riktig skyll kyllingen og del den opp i moderat store biter. Sett i en dyp skål, fyll med frisk yoghurt og dryss over krydder for kylling, pepper og salt. All mix og la marinere i 30 minutter.

Kyllingkjøtt med poteter bakt i ovnen

I mellomtiden zaymomsya poteter: de må rengjøres, vaskes og delt mellom skiver. Tilsett resten av krydder, alltid tilsett salt, dryss med olivenolje og bland (bilde 2). Videre, vasket Tomater snitt identiske ringer og bunnvarmebestandig støpeform for baking første jevnt sette potetene, og deretter topp for å spalte allerede tomater.

Etter 30 minutter av marine kylling, til gulv med legging av grønnsaker, og deretter kan du fortsette til den siste etappen.

Skru ovnen! På toppen av poteter og tomater jevnt sette kylling og hell resten av marinaden. Send i ovnen, ca 45 minutter.

Cooking høne poteter ovn ved en temperatur på 200 grader til marinaden blir absorbert, og kjøttet overflate er dekket med Golden Delicious skorpe.

Kylling marinert er en mer mørt og saftig enn i andre tilfeller. Og i fravær av yoghurt er mulig å bruke rømme eller majones klype